Wat cliënten zeggen

Op deze pagina leest u enkele ervaringen van (ex) cliënten. 

Al vanaf het 1e telefonische contact moment ervaarde ik bij Janet oprechte betrokkenheid ! Zij geeft je zo’n vertrouwd gevoel waardoor je trauma’s & emoties makkelijk bespreekbaar maakt. Eén en ander werd voor mij nog versterkt daar je in huiselijke sfeer onder het genot van een kopje soep eerder het idee hebt dat je met een vriend(in) je problemen bespreekt dan met een hulpverlener in een klinische setting waar je veel afstand en kilte voelt. Uiteraard met dien verschil natuurlijk dat i.t.t. een vriendin, Janet kennis van zaken heeft. Doordat zij zelf ervaringsdeskundige is maar uiteraard ook omdat zij als counselor goed is opgeleid reikte ze mij de juiste tools aan om verder te komen in mijn eigen ontwikkelings- en leerproces.
 
Zelf heb ik in de loop der jaren al aardig wat hulpverleners de revue zien passeren zowel particulier als zakelijk, als zijnde collega’s,  maar er zijn maar weinig hulpverleners zoals Janet die het werk vanuit hun hart en met een ongekende passie doen.
 
Janet vroeg mij een eerlijk review te geven. De enigste opbouwende feedback die ik Janet nog kan meegeven is om goed haar eigen grenzen te bewaken maar daar is ze zich al goed bewust van en als cliënt heb ik haar daarom juist ook gewaardeerd. Ze kijkt niet op haar klok en breekt het gesprek af na één uur. Als je op dat moment nog in je emoties wordt de tijd genomen om het gesprek goed af te ronden wat wel heel erg fijn is !
 
Bedankt Janet voor wie je bent ! Ik hou je op de hoogte, veel liefs Angelique
 

Hai Janet.

Bij deze wil ik je even laten weten hoe ongelooflijk dankbaar ik jou ben.

Door een eenmalig langdurig gesprek met jou ben ik nu al 5 maanden gestopt met roken.

Ik weet dat je gaat zeggen dat ik het zelf heb gedaan maar het gesprek met jou heeft mij na 50 jaar toch van het roken afgeholpen.

Na zoveel te hebben geprobeerd cursussen, acupunctuur, hypnose, champix, pleisters, pennetjes in mijn oren was er toch schijnbaar maar een goeie methode.

Een goed gesprek met jou.

Janet heel heel hartelijk dank ik ben heel blij.

Hartelijke groet en ga zo door met je counceling praktijk.( je zult nog veel mensen blij maken )

Robert

Ik vond de gesprekken met Janet heel fijn. Ze gaf mij een veilig gevoel in een huiselijke sfeer waardoor ik me goed kon uiten. De professionele begeleiding, behulpzaamheid en warme persoonlijkheid van Janet heb ik als zeer prettig ervaren. Janet luistert en vraagt door om tot de kern te komen. Ik ben ontzettend blij met al haar hulp en blij dat ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan.

Lisa

Tijdens een urgente zoektocht naar hulp voor mijn verslaafde zoon ben ik in contact gekomen met Janet. Praktisch, mensgericht en altijd met respect sprekend uit eigen ervaring heeft ze ons geholpen.  Ze heeft ons richting gegeven, leren grenzen te stellen en gezorgd voor een passend behandelingsplan.
Altijd snel en goed contact.
Janet heeft ons weer hoop gegeven.

Bedankt Conny

Kom met mij in contact

Klik hier voor eenvoudig en snel contact!