Hulp bij burnout, stress en overspanning

Merk je dat je niet verder kunt? Is alles je te veel? Voel je je uitgeput en heb je niet de kracht om iets te ondernemen? Voel je je alleen maar moe en misschien zelfs somber? Heb je geen idee hoe je verder moet en heb je angst dat het misschien niet meer goed komt?

Heb je verschillende onverklaarbare klachten zoals geheugenproblemen, slecht slapen en vaak piekeren?

Herken je dat je moeilijk nee kunt zeggen, dat je vaak over je grenzen heen gaat? Ben je gewend om de behoeften van anderen te vervullen en je eigen behoeften te vergeten?

Wil jij je klachten verminderen, en ervoor zorgen dat jij jouw draagkracht versterkt? Dat jij je eigen behoeften gaat ontdekken en gaat leren wat jou energie geeft en wat jou gelukkig maakt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek! 

Samen krijgen we jouw leven weer op de rit!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Samen zullen we onderzoeken welke patronen jij hebt die hebben geleid tot de situatie waar je nu in zit. Samen kijken we hoe we deze patronen kunnen doorbreken. Denk hierbij aan voor jezelf opkomen, jezelf bestaansrecht te geven door je uit te spreken naar anderen. Aangeven wat gedrag van anderen met jouw gevoel doet en dit ook uitspreken. Dit kan best spannend zijn in het begin, maar is zeker te leren met kleine stapjes. Wanneer je altijd over je grenzen gaat en het belang van anderen op de eerste plaats zet, put je jezelf uit. Daarom is het ook belangrijk om te kijken hoe ontspanning een plaats in je leven krijgt om in balans te komen en blijven.

Samen gaan we kijken hoe jij je leven weer op de rit krijgt en voorkomt dat je in de toekomst in een soortgelijke situatie komt

Gratis & vrijblijvende kennismaking

Heb je behoefte aan counseling en wil je er zeker van zijn dat Janet Counsellingspraktijk de praktijk is die bij jou past? Dan hoop ik dat deze website jouw interesse en vertrouwen heeft gewekt. Natuurlijk begrijp ik het goed als je kennis wilt maken met diegene met wie je een counsellingstraject aangaat. Neem daarom vooral contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Wanneer het klikt, kunnen we een traject starten waarbij de tarieven van kracht zijn die vermeld staan op de tarieven pagina.

Janet Counsellingspraktijk

Kom met mij in contact

Klik hier voor eenvoudig en snel contact!