Waarom bewust verbonden ademtherapie?

Bewust verbonden ademtherapie is goed voor lichaam en geest. Ademsessies kunnen een goede aanvulling zijn op verschillende soorten therapie, maar ook hebben mensen baat bij het alleen volgen van de ademsessies. Een traject van ademsessies kan hetzelfde resultaat hebben als 10 a 20 therapeutische gesprekken.

Door de adempatronen te ontdekken wordt duidelijk wat vastzit in het onderbewustzijn met betrekking tot gevoelens zoals bijvoorbeeld woede, angst of verdriet. Wanneer je onder begeleiding ademt en doorvoelt op deze pijnlijke en/of traumatische herinneringen dan kan dit los komen en geheeld worden. Het zal hierdoor je onderbewustzijn zuiveren en dit zorgt voor minder stress in je lichaam en geest. Een positief gevolg hiervan is meer energie, meer gezondheid en je leert jezelf beter kennen op een dieper niveau.

Naast de helende werking die deze ademtherapie heeft op je onderbewustzijn is het ook voor je lichamelijk gezondheid goed. De ademsessies kunnen hulp bieden bij het herstel na een operatie, ziekte of zwangerschap. Ademtherapie kan zelfs helpen bij chronische vermoeidheid, hoofdpijn, astma, apneu of PMS, maar ook bij stress, depressie en PTSS.

Wat is bewust verbonden ademtherapie?

De adem is je levensenergie en die geeft aan hoe je in het leven staat. Tijdens de ademsessie gaan we jouw adem observeren, want jouw adem vertelt ons hoe je in het leven staat. Tijdens de ademsessies leer je jouw adempatroon kennen.

In de ruimte van de behandeling ligt een comfortabel matras, hier ga je op liggen tijdens het ademen en ik zit naast je. Mijn taak is om de adem te faciliteren. Ik kan jou vragen bijv. sneller, voller of juist oppervlakkeriger te ademen, ook raken we jou op bepaalde plekken op het lichaam aan, waar bijv. wat spanning op staat en geven wij affirmaties, bijv. op gebieden waar de adem nog niet komt of wat gespannen is.

Tijdens de ademsessie, zetten we in op een intentie. Een intentie is een verlangen, wat je graag zou willen bereiken. Tijdens de intake wordt de intentie samen met de therapeut besproken en bepaald.

Door dit vaker te doen kun je ook zelf leren hoe je bewust verbonden kan ademen. Om echt baat te hebben bij de behandeling is het advies om een traject van meerdere sessies te doorlopen. Per persoon is verschillend wat er nodig zal zijn.

Wil je het een keer ervaren, aarzel niet en boek een ademsessie. De kosten voor een sessie zijn terug te vinden op de tarieven

 

Samen krijgen we jouw leven weer op de rit!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Samen zullen we onderzoeken welke patronen jij hebt die hebben geleid tot de situatie waar je nu in zit. Samen kijken we hoe we deze patronen kunnen doorbreken. Denk hierbij aan voor jezelf opkomen, jezelf bestaansrecht te geven door je uit te spreken naar anderen. Aangeven wat gedrag van anderen met jouw gevoel doet en dit ook uitspreken. Dit kan best spannend zijn in het begin, maar is zeker te leren met kleine stapjes. Wanneer je altijd over je grenzen gaat en het belang van anderen op de eerste plaats zet, put je jezelf uit. Daarom is het ook belangrijk om te kijken hoe ontspanning een plaats in je leven krijgt om in balans te komen en blijven.

Samen gaan we kijken hoe jij je leven weer op de rit krijgt en voorkomt dat je in de toekomst in een soortgelijke situatie komt

Gratis & vrijblijvende kennismaking

Heb je behoefte aan counseling en wil je er zeker van zijn dat Janet Counsellingspraktijk de praktijk is die bij jou past? Dan hoop ik dat deze website jouw interesse en vertrouwen heeft gewekt. Natuurlijk begrijp ik het goed als je kennis wilt maken met diegene met wie je een counsellingstraject aangaat. Neem daarom vooral contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Wanneer het klikt, kunnen we een traject starten waarbij de tarieven van kracht zijn die vermeld staan op de tarieven pagina.

Janet Counsellingspraktijk

Kom met mij in contact

Klik hier voor eenvoudig en snel contact!